PROJECTES DE PROCEDIMENTS

Des de la implantació de la ISO 9000 i posteriors, el manual de procediments d'una empresa s'ha convertit en eina obligatòria i indispensable per a la certificació de la mateixa, no importa com sigui la seva activitat o grandària.
El Manual de Procediments conté l'exacta descripció dels treballs que es realitzen a tots els nivells de l'empresa i de la seva correcta execució, de forma estandarditzada perquè tots els subjectes implicats tinguin una referència clara de quan i com executar les operacions adequades, dins dels diferents àmbits de l'empresa.

Les grans empreses, per la seva complexitat i capacitat, solen redactar per si mateixes aquest Manual, doncs el cost i termini perquè una societat externa absorbeixi el coneixement necessari sol ser prohibitiu.
Algunes empreses petites o mitjanes, per contra, si poden trobar adequat i satisfactori que aquest manual sigui redactat per una assessoria exterior, que amb escassa visites i entrevistes pot visualitzar els procediments emprats i procedir al seu estandardització i recopilació. Succeeix en ocasions, que aquesta visió exterior és útil per simplificar treballs redundants o poc eficaços en el seu aprofitament.
Aquí és on enginyeries com ARTDESING poden prestar un servei òptim, al no haver de disposar l'empresa interessada dels seus recursos interns , de vegades molt ajustats, per a aquesta elaboració puntual del manual. 

ESTRUCTURA BASICA D'UN MANUAL DE PROCEDIMENTS (EXEMPLE BASIC)

Enginyeria artdesing

 

Podeu contactar amb nosaltres a través dels següents mitjans. Estudiarem la consulta i et respondrem tan aviat com sigui possible.Telèfon:  +34 93 890 32 36

Fax:  +34 93 817 52 58

E-mail:  info@artdesing.es